top of page
MarjanTimmerman09.jpg

       

Marjan Timmerman - Voedingsadvies/ darmtherapie

Over

Fit, energiek en jezelf fijn voelen in je lichaam zijn onderwerpen die we vaak heel vanzelfsprekend vinden. Voor wie dat niet zo normaal is, is werken aan gezondheid een uitdaging. Dynamic Voedingsadviezen zoekt daarom voor iedereen naar een oplossing op maat. Voeding (eten, drinken en zo nodig supplementen) is hierin de basis. Goede keuzes maken, die haalbaar zijn, lekker smaken en een gunstig effect hebben. Daar draait het om.

 

Visie

Wij werken vanuit een complementaire achtergrond, vanuit de visie dat een gezonde stofwisseling zorgt voor een betere gezondheid. Gezondheid begint voor een belangrijk deel in de darmen. Logisch, want wanneer voeding niet goed verwerkt wordt in onze stofwisseling, heeft dat gevolgen voor allerlei andere lichaamsprocessen. Veel klachten als buikpijn, vermoeidheid, depressie, migraine, diabetes, overgewicht etc. vinden hun oorsprong in een ontregeling van ons lichaam.

 

Voeding

Voeding is een basis om het lichaam zo goed mogelijk te laten functioneren. Voeding is voor ons een breed begrip. Hiermee bedoelen we: eten, drinken en supplementen. Supplementen omvatten vitaminen, mineralen, kruiden en lichaamseigen stoffen, die helpen om een verstoorde balans te herstellen. Supplementen worden niet alleen gebruikt om tekorten aan te vullen, maar juist ook om naar optimale waarden te streven.

Eet je zelf gezonder is voor Dynamic het uitgangspunt!

Kijk voor meer informatie op: dynamicvoedingsadviezen.nl/over-dynamic/

 

bottom of page