top of page

       

René Zweedijk - Osteopathie | PRO

SAM_0561.JPG

Osteopathie is een manuele geneeswijze die zich richt op het herstel van de beweeglijkheid van de weefsels om daardoor de zelf helende kracht van het lichaam te herstellen. Meer informatie over osteopathie vind u op www.osteopathie.nl. In het Aeroprac Health center zijn een twee verschillende praktijken gevestigd.

 

Osteo PRO:

Osteo Pro is een specialistische osteopatische praktijk. Een aantal osteopaten die hun sporen hebben verdiend op een bepaald terrein van de osteopathie zijn hier werkzaam. Patiënten kunnen hier terecht voor behandeling of voor een second opinion. Collegae osteopaten kunnen met hun ”probleem” patiënten bij deze osteopaten terecht voor een advies voor verdere behandeling. Onderstaand de osteopaten waar u op Aeroparc Health Center terecht kunt. 

René Zweedijk DO 

René Zweedijk is een osteopaat die is afgestudeerd in 1989. Daarnaast is hij oprichter van Panta Rhei Opleidingen Osteopathie en het Aeroparc Health Center. René wil zich in het Osteo Pro centrum richten op een aantal specialismes.

 

Zijn speciale interesse gaat uit naar het kind. Met name het kind wat lijdt aan complexe problematiek zoals aangeboren afwijkingen, epilepsie, complexe ziektes, groei en ontwikkelingsproblemen en dergelijke. Kinderen met problemen kunnen in het osteo pro centrum terecht voor een behandeling bij René.  Een aantal keer per jaar wordt er onder leiding van René een Still Kids dag georganiseerd waar kinderen met een beperkingen een gratis behandeling kunnen krijgen. In het aeroparc Health Center zit ook het specialistisch centrum voor osteopathie bij kinderen. 

 

Mensen die in hun leven met kanker te maken krijgen zijn helaas geen uitzondering. De reguliere medische zorg is in Nederland zeer goed en al heel ver in het behandelen van de ziekte kanker. Helaas komt het voor dat mensen na een behandeling in het ziekenhuis nog veel klachten houden. De kanker mag dan verdwenen zijn, de persoon in kwestie voelt zich niet gezond. René heeft de ervaring dat juist bij deze mensen osteopathie een uitkomst kan bieden. In de osteo Pro praktijk wil hij zich graag op deze specifieke doelgroep richten.

 

Sport heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in het leven van René. Met name de wielersport heeft zijn speciale aandacht. René is al jaren werkzaam als osteopaat in het professionele en amateur wielrennen. In het osteo pro centrum wil hij zich richten op het behandelen van wielrenners met problemen middels osteopathie.

Naast zijn werkzaamheden in voor Panta Rhei Opleidingen en in het Aeroparc Health Center behandeld René ook patiënten in zijn praktijk in Kapelle genaamd Stillpointcentrum

 

bottom of page