top of page

       

Osteopathie

Osteopathie is een manuele geneeswijze die zich richt op het herstel van de beweeglijkheid van de weefsels om daardoor de zelf helende kracht van het lichaam te herstellen. Meer informatie over osteopathie vind u op www.osteopathie.nl. In het Aeroprac Health Center zijn een twee verschillende praktijken gevestigd.

 

Osteo PRO:

 

Osteo Pro is een specialistische osteopatische praktijk. Een aantal osteopaten die hun sporen hebben verdiend op een bepaald terrein van de osteopathie zijn hier werkzaam. Patiënten kunnen hier terecht voor behandeling of voor een second opinion. Collegae osteopaten kunnen met hun ”probleem” patiënten bij deze osteopaten terecht voor een advies voor verdere behandeling. Onderstaand de osteopaten waar u op Aeroparc Health Center terecht kunt. De osteopaten voor Osteo PRO zijn René Zweedijk DO, Bernd Kleuters DO

en Hugues Quadens DO. 

Osteo Basis:

 

Osteo basis is een reguliere osteopatische praktijk. Hiervoor is één osteopaat werkzaam in het Aeroparc Health Center, te weten; Lisa Phernambuc DO. Lisa richten zich op de problemen die regelmatig door osteopaten worden behandeld zoals nek- en rugklachten, klachten van gewrichten zoals knie en schouderklachten, hoofdpijn en buikpijnklachten worden veel behandeld maar ook klachten ontstaan na een whiplash en fibromyalgie worden door de osteopaat regelmatig met succes behandeld.

Partners 

Behandelingen osteopathie in het Aeroparc Health Center worden uitgevoerd door de osteopaten van onze partners StillPoint Centrum en Bodysystem. Via de website van onze partners kunt u een afspraak maken met de gewenste behandelaar.

 

bottom of page