top of page

       

Lisa Phernambuc - Osteopathie | BASIS

profiel-foto-1024x683.jpg

Osteopathie is een manuele geneeswijze die zich richt op het herstel van de beweeglijkheid van de weefsels om daardoor de zelf helende kracht van het lichaam te herstellen. Meer informatie over osteopathie vind u op www.osteopathie.nl. In het Aeroprac Health center zijn een twee verschillende praktijken gevestigd.

 

Lisa Phernambucq

Ik ben Lisa Phernambucq, sinds juni 2018 heb ik de 6 jarige opleiding osteopathie afgerond aan het FICO te Antwerpen. Per 1-1-2019 ben ik officieel gestart als osteopaat, een droom die uitkomt. Sinds mijn 14e wist ik al dat ik osteopaat wilde worden. Ik lag zelf als jonge wielrenster bij een osteopaat op de behandeltafel en dacht: ‘ja dit wil ik ook gaan doen’. Ik ben toen in 2007 eerst fysiotherapie gaan studeren, van 2011-2018 gewerkt als fysiotherapeut in de praktijk. Wat ik het allerleukste vind van het vak osteopathie is de puzzel. De puzzel om er achter te komen waar klachten vandaan komen. Osteopathie omvat zo veel systemen in ons lichaam, die allemaal een invloed op elkaar kunnen hebben. Dat maakt de diagnose en behandelplan niet altijd even gemakkelijk maar wel ontzettend interessant! Binnen de praktijk waarin ik werk  (Aeroparc Health Center) werken we in een multidisciplinair team samen en leer ik van collega’s. Zo zijn er binnen de osteopathie ook veel specialisaties, denk aan kinderosteopathie of sportosteopathie en natuurlijk osteopaten met al jaren lange ervaring. Hierdoor bent u al snel aan het goede adres in het Aeroparc Health Center, aan de hand van uw klachten en lichamelijk onderzoek kan ik goed inschatten of ik de juiste osteopaat voor u ben. Ga voor meer informatie naar www.bodysystem.nu

Osteo BASIS:

Osteo basis is een reguliere osteopatische praktijk. Hier zijn twee osteopaten werkzaam namelijk Hugues Quadens DO en Lisa Phernambucq DO. Hugues en Lisa richten zich op de problemen die regelmatig door osteopaten worden behandeld zoals nek- en rugklachten, klachten van gewrichten zoals knie en schouderklachten, hoofdpijn en buikpijnklachten worden veel behandeld maar ook klachten ontstaan na een whiplash en fibromyalgie worden door de osteopaat regelmatig met succes behandeld.

 

bottom of page