top of page

       
Stephanie Zweedijk - Osteopathie | BASIS

IMG_7028_steph-scaled-742vugdesppqdwot0y59izzvmwyery7s8i.jpeg

Osteopathie is een manuele geneeswijze die zich richt op het herstel van de beweeglijkheid van de weefsels om daardoor de zelf helende kracht van het lichaam te herstellen. Meer informatie over osteopathie vind u op www.osteopathie.nl. In het Aeroprac Health center zijn een twee verschillende praktijken gevestigd.

 

Stephanie Zweedijk

Mijn naam is Stephanie Zweedijk en ik woon samen met mijn man en twee kindjes in Etten-leur.

In 2013 ben ik gestart met de 7-jarige opleiding osteopathie aan College Sutherland in Amsterdam. Mijn studie tot osteopaat combineerde ik met mijn werk op de back-office van Panta Rhei Opleidingen ( PRO-osteo) met de organistie voor de bij- en nascholingen voor de osteopathie. Doordat mijn vader ook osteopaat is, ben ik vanaf jongs af aan al in contact met de osteopathie. De goede ervaringen, bijzondere verhalen en positieve effecten die een osteopaat kan hebben, hebben mij mede doen beslissen om zelf ook osteopathie te gaan studeren.

Op dinsdag werk ik als osteopaat in de Still Point praktijk in Kapelle en op woensdag bij osteopathie praktijk Breda. Op de donderdag en vrijdag kunt u mij tegen komen in het Aeroparc Health center.

Ga voor meer informatie naar www.bodysystem.nu

Osteo BASIS:

Osteo basis is een reguliere osteopatische praktijk. Hier zijn twee osteopaten werkzaam namelijk Hugues Quadens DO, Lisa Phernambucq DO en Stephanie Zweedijk DO. Hugues, Lisa en Stephanie richten zich op de problemen die regelmatig door osteopaten worden behandeld zoals nek- en rugklachten, klachten van gewrichten zoals knie en schouderklachten, hoofdpijn en buikpijnklachten worden veel behandeld maar ook klachten ontstaan na een whiplash en fibromyalgie worden door de osteopaat regelmatig met succes behandeld. Ook zijn Lisa en Stephanie in opleiding als Kinder osteopaat en behandelen zij ook kinderen en baby's. 

 

bottom of page