top of page

       
Verloskunde LEV

Wij zijn een klein en hecht team van drie verloskundigen waarbij er veel tijd, rust een aandacht is om jullie goed te leren kennen en persoonlijke verloskundige zorg te bieden. Wij hebben per maand 10-12 zwangeren onder zorg waardoor wij ook deze oprechte aandacht kunnen bieden. 

 

Uit onderzoek is gebleken dat door deze manier van werken de kans op complicaties afneemt, het percentage doorverwijzingen naar het ziekenhuis daalt en de kans op een natuurlijke geboorte toeneemt. 

Wij vinden het belangrijk dat we zorg bieden op basis van jullie wensen en verwachtingen. We gaan graag hierover met je in gesprek en hopen dat je je vertrouwd voelt om aan te geven wat jij fijn en belangrijk vindt. Wij denken graag met je mee door je te voorzien van de juiste informatie zodat je weloverwogen keuzes kunt maken en zwanger kan zijn op jullie manier. Ook is er ruimte voor alternatieve en complementaire benadering van gezondheidszorg. 

Naast dat wij vertrouwen hebben in het natuurlijk proces van zwanger zijn, bevallen en de kraamperiode, vinden wij het belangrijk dat jullie met vertrouwen in dit proces kunnen staan. We vinden het hierbij belangrijk je te voorzien van goede informatie en nemen hiervoor ruim de tijd.

Voor een afspraak of meer informatie over ons kunt u terecht op onze website: www.verloskundigenlev.nl

Ilja Geerts

Solange Candeias

Afbeelding1.jpg

Dominique van Kuijk

 

bottom of page