top of page

       

Andrik Fysiotherapie & Revalidatie

team 2.jpg

Andrik Fysio & Revalidatie is gevestigd in sportcentrum The Factory en in het Aeroparc Health Center in Rijen en beschikt over zeer ruime behandelkamers. De praktijk streeft ernaar om in de regio toonaangevend te zijn in het verlenen van fysiotherapeutische zorg. Persoonlijke aandacht, gerichte behandeling en begeleiding zijn sleutelwoorden bij Andrik Fysio & Revalidatie. De patiënt staat hier duidelijk centraal en er wordt ten alle tijden gezocht naar de oorzaak (en niet alleen naar het gevolg) van het probleem.

 

Paul Andrik

Paul Andrik is de eigenaar van de praktijk en is afgestudeerd als Master in de  Sportfysiotherapie (een driejarige specialisatie na de opleiding Fysiotherapie).

Paul heeft drie jaar ervaring in de topsport, o.a. als sportfysiotherapeut en hoofd medische staf bij betaald voetbalorganisatie NAC Breda.

Zijn specialisaties liggen op het gebied van complexe langdurige aanhoudende klachten, sportblessures en herstel na operaties.

 

 

Lenny van Pelt

Lenny van Pelt is sinds 1 mei 2019 werkzaam in de praktijk als Manueel Therapeute. Zij behaalde haar Master Diploma aan de Universiteit van Brussel en is binnen de praktijk dé specialiste op het gebied van met name schouder-, nek -  en rugklachten. Denk hierbij ook aan uitstralingsklachten in armen of benen en aan nek-gerelateerde hoofdpijnproblemen.

 

 

Beide therapeuten zijn CKR geregistreerd en ingeschreven in het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie (KNGF).

 

bottom of page