Camera Robert 2012 1938.jpg

       

Mentale gezondheid - Ruud van Eeuwijck

''Het lichaam is een vat vol energie met enorm veel potenties, maar ook met een maximum capaciteit… Wat pak je aan en wat laat je liggen. Wil, kun en durf je het maximum uit jezelf te halen?’'

Met heel veel plezier begeleid ik mensen met betrekking tot ‘leren leren’ en ‘leren werken’ en op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling.”

 

Ruud van Eeuwijck

“Vanuit een diverse achtergrond werk ik vanaf 2004 als haptotherapeut, waarbij het begeleiden van mensen en groepen de rode draad is.

Van oorsprong was ik werkzaam als fysiotherapeut, international area manager van medische apparatuur, teamcoördinator van een IC-afdeling in de forensische psychiatrie en als interne coach bij een middelgrote zorginstelling. Sinds tien jaar ben ik ook werkzaam als docent (in onder andere gedragswetenschappen en lichamelijk functie onderzoek) aan Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven.

 

Vanaf 2008 werk ik op haptonomische basis in mijn eigen praktijk voor lichaamsgerichte therapie 'IL-Y-A’ en verzorg ik trainingen op het gebied van interpersoonlijke vaardigheden en coaching.

Opleidingen: Fysiotherapie BHS., Haptonomie, Acupunctuur, Gezondheidswetenschappen MSc., Geregistreerd Supervisor (LVSC), ITIP en het volgen en assisteren van diverse trainingen,bijscholingen en workshops op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling.